Úvod » Naše týmy » MUŽI

Muži - utkání I. B třídy, skupiny B

publikováno 23.07.2024 (aktualizováno 04.09.2024)

 

01. kolo 04. 08. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Fryšták Rymice 03.08.  17:00 SO   0 : 5
  Dolní Lhota Chropyně 03.08.  17:00 SO   0 : 0
  Hvozdná Holešov B 03.08.  17:00 SO Lukov 3 : 2
  Ludkovice Březnice 04.08.  16:00 NE   3 : 1
  Lužkovice SK Zlín 04.08.  17:00 NE   3 : 3
  Malenovice Tlumačov 04.08.  17:00 NE   3 : 3
  Příluky Těšnovice 04.08.  15:00 NE   2 : 1

Sestava: Dubický David - Marek Dominik ( 83. Kaňa Josef ), Matuška Radim ( 59. Petrskovský Tomáš ), Ševčík Jiří, Mlčák David C, Paták Dominik, Ševčík Dominik, Blažek Jakub ( 67. Doležel Radek ), Marek Tomáš, Hejkerlík Jaromír ( 59. Čada Čeněk ), Měrka Marek

Branky: Měrka Marek 2, Blažek Jakub, Marek Tomáš, Paták Dominik

Rozhodčí: Němec Jiří, AR1 Brhel Michal, AR2 Kubíček Michal, DFA Mikoška Zdeněk

Komentář z novin: Nováček z Rymic udělil lekci Fryštáku!

To se děly ve Fryštáku věci. Ještě před pár lety domácí fotbalový tým krajského přeboru dostal na úvod nového soutěžního ročníku I. B třídy skupiny pořádnou lekci, když musel od nováčka z Rymic skousnout pětibrankovou porážku!

Domácím se zejména v první půli nedala upřít snaha, ale Rymice uštědřily domácím lekci z produktivity, když během půlhodiny ze smrtících brejků získali dvoubrankové vedení a zbytek zápasu již kontrolovali. ,,Když se netrénuje, nedá se hrát ani I. B třída. KLuci budou muset nyní pořádně máknout," netají se předseda fryštáckého týmu Vratislav Rudolf. Naopak nadšen byl kouč celku z Kroměřížska Marek Oral. ,,Vyhráli jsme zaslouženě, byli jsme lepší," smál se po utkání. ( zdroj: Zlínský deník )

Rymice šokovaly Fryšták 5:0

Předním mančaftům loňské sezony I. B třídy skupiny B se na úvod sezony nedařilo. Fryšták na domácím pažitu překvapivě vysoko prohrál s nováčkem z Rymic 0:5.

JIŘÍ MÁLEK, TRENÉR FRYŠTÁKU: ,,Když není příprava, netrénuje se a skočíte do toho rovnýma nohama, tak je to těžké. Proti Rymicím nám chyběli tři lidi - Vavruša, Halašta i Kolář, který je po operaci nosní přepážky. Do zápasu naskočili i dorostenci, kteří jsou sice kvalitní, soutěž je na ně ovšem daleko rychlejší. První gól jsme dostali hned ve třetí minutě z rohu, soupeř jako nováček pak dostane větší elán. Do poločasu jsme inkasovali podruhé. Za stavu 0:2 jsme deset patnáct minut měli nějaký tlak, hosty jsme zatlačili do šestnáctky, trestali nás z brejků. Kdybychom nakonec prohráli 0:8, nikdo by nic neřekl, za stavu 0:4 se už nikdo nevracel. Musím poděkovat Jonášovi (Javořík(, minimálně chytl tři góly."

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: ,,Počítali jsme s tím, že nás čeká těžké utkání, chtěli jsme si pohlídat Pepu Křenka a rychlého Honzu Hřebačku. Věřili jsme, že to můžeme zvládnout. S výsledkem 5:0 však nikdo nepočítal. (úsměv) Od začátku zápasu to vypadalo, že hru máme pod kontrolou, Fryšták jsme do ničeho nepouštěli. Dařilo se nám vytvářet si šance, byli jsme efektivní. Klidně jsme mohli přidat i více gólů. Za stavu 2:0 jsme přestali hrát týmově, kombinovat, trochu jsme si dělali, co jsme chtěli. Každý si možná přál dát gól. O poločase jsme si k tomu něco řekli. Druhá půle byla nakonec dobrá, Fryšták začal odcházet fyzicky, otevírala se nám okna, čehož jsme využívali. Po utkání samozřejmě bylo nadšení, někoho tento výsledek i překvapil. I nadále se budeme chtít držet našic základů, principů, pořád je to jen jeden zápas. Není to velký ukazatel." ( zdroj: Zlínský deník )

Z nováčků bodovaly naplno Rymice

Region (jon, lk) - Rymice pokračovaly ve vítězné sérii, když v premiéře v I. B třídě vyhrály ve Fryštáku a připsaly si už deváté vítězství v řadě.

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: Do prvního zápasu v nové soutěži jsme vstoupili velmi dobře. Už v 6. minutě se hlavou po rohovém kopu trefil Paták. Poté se hra poněkud uklidnila. Nám se dařilo dobře kombinovat na vlastní polovině a tvořit si šance. Ve 30. minutě Hejkerlík vysunul krásným pasem mezi obránce dobře nabíhajícího Blažka, který si míč posunul kolem brankáře a zvýšil skóre na 2:0. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme hru zklidnit a pokusit se dát třetí rozhodující gól. V 55. minutě dorážel do branky míč Měrka po krásném pasu Blažka. Hosté poté působili poněkud odevzdaně a vznikaly mezi jejich řadami díry, které jsme dokázali využívat. Další gól přidal opět Měrka po individuální akci. V 89. minutě definitivně upravil skóre na 5:0 Tomáš Marek. Hráči předvedli velmi dobrý výkon na první zápas ve vyšší soutěži. Snad budeme podobné výkony předvádět i v dalších zápasech. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník 23/číslo 32 )

02. kolo 11. 08. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Chropyně SK Zlín 10.08.  17:00 SO   1 : 2
  Holešov B Malenovice 11.08.  10:15 NE Všetuly 4 : 2
  Březnice Příluky 11.08.  17:00 NE   8 : 2
  Dolní Lhota Hvozdná 11.08.  17:00 NE   0 : 3
  Tlumačov Fryšták 11.08.  17:00 NE   6 : 1
. Ludkovice Rymice 11.08.  16:00 NE   4 : 3
  Těšnovice Lužkovice 11.08.  17:00 NE   3 : 1

Sestava: Dubický David - Ševčík Jiří, Petrskovský Tomáš C ( 68. Marek Dominik ), Doležel Radek ( 68. Zapletal Jan ), Matuška Radim, Mlčák David, Čada Čeněk, Blažek Jakub ( 32. Plhal Pavel ), Marek Tomáš, Měrka Marek ( 77. Hejkerlík Jaromír ), Paták Dominik

Branky: Čada Čeněk, Měrka Marek, Mlčák David

Rozhodčí: Kopřiva Jan, DFA Daněk Roman

Komentář z novin: Další překvapení mohli zapsat fotbalisté Rymic, kteří po úvodním poločase vedli v Ludkovicích 3:2. Ze zápasu nakonec neodvezli jediný bod. ,,Vítězství je šťastné. Ve druhém poločase jsme kromě penalty a přímého kopu nic neměli," uznal po úspěšné otočce kouč domácích Miroslav Holík.

MIROSLAV HOLÍK, TRENÉR LUDKOVIC: „Vítězství je šťastné. Dva hráči základu odjeli na dovolenou, další tři chyběli kvůli zranění. V prvním poločase jsme dostali hrozné branky, po našich chybách. Moc nábojů do zbytku utkání jsme neměli, na střídání byli dorostenci, kteří navíc ráno hráli svůj zápas. Ve druhé půli jsme kromě penalty a přímého kopu nic neměli. Kluci však ukázali morální sílu, stejně jako s Březnicí dokázali zápas otočit, čehož si cením. Do dalších utkání už potřebujeme být naplno připraveni, jinak to nepůjde. Rymice mě nepřekvapily, věděl jsem, jak hrají do ofenzivní části, mají nadstandardní mančaft. Soutěž znovu bude vyrovnaná.“

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: „Do zápasu s Ludkovicemi jsme vstoupili dobře, z přímého kopu se trefil Mlčák. Hra se poté zklidnila. Domácí se však následně více dostali do tempa. Kolem dvacáté minuty jsme inkasovali dva rychlé góly. Ve 35. minutě se po odraženém míči dostal na hranici šestnáctky Čada a dával na 3:2. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že hru musíme více zklidnit. A hlavně nepřistoupit na tu Ludkovic. Hned v první minutě jsme ale zavinili penaltu. Domácí to nakoplo a nás znervóznělo. Přestali jsme hrát naší hru a přistoupili na soupeřovu. Další gól jsme dostali z hranice šestnáctky. Do konce zápasu jsme si výraznější šanci nevypracovali a skóre tak už zůstalo stejné. Ze zápasu se musíme poučit, jelikož dnešní jsme prohráli především ve druhém poločase.“ ( zdroj: Zlínský deník )

Fotogalerie: zde

03. kolo 18. 08. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Hvozdná Chropyně 18.08.  16:30 NE Lukov 4 : 0
  Fryšták Holešov B 17.08.  16:30 SO   3 : 2
  Ludkovice Tlumačov 18.08.  16:00 NE   4 : 1
  Malenovice Dolní Lhota 18.08.  16:30 NE   4 : 2
. Příluky Rymice 18.08.  16:30 NE   2 : 0
  Lužkovice Březnice 18.08.  16:30 NE   1 : 1
  SK Zlín Těšnovice 18.08.  16:30 NE Hřivinův Újezd 2 : 2

Sestava: Krejčí Miroslav - Ševčík Dominik, Petrskovský Tomáš C, Doležel Radek ( 86. Horák Tadeáš ), Matuška Radim, Mlčák David, Zapletal Jan ( 46. Čada Čeněk ), Hejkerlík Jaromír ( 78. Machovský Roman ), Marek Tomáš, Plhal Pavel ( 67. Marek Dominik ), Paták Dominik

Branky: -----

Rozhodčí: Kopřiva Jan

Komentář z novin: RADEK MACHŮ, TRENÉR PŘÍLUKU: „V žádném případě to nebyl lehký zápas. Poločas skončil 0:0, soupeř měl v něm dobré příležitosti. My však také. V šatně jsme si řekli, že je potřeba většího důrazu do šestnáctky. Ve druhé minutě druhé půle byl závar u vápna Rymic. Vytvořili jsme tlak, po odrazech jsme otevřeli na 1:0. Naši ožili, soupeře to překvapilo. Po pěkné akci jsme zvýšili na 2:0. Hosté začali trochu kousat, kluci to ukopali. Věděl jsem od trenéra Ludkovic, že mají velmi dobrý útok, bylo to vidět v úvodním poločase, hráli na krásné rychlé kontry. Debakl jsme hodili za hlavu. Na trenérské lavici jsem začátečník, chyby jsem udělal i já. Teď jsme měli novou stoperskou dvojici. Skvěle to uskákala.“

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: „Chyběli nám čtyři klíčoví hráči, sestava přesto byla kvalitní. Utkání by dopadlo podobně. Na hřišti domácích se nám hrálo těžce, bylo krátké, tvrdé, hrbolaté. Začali jsme dobře, vypracovali jsme si výborné šance k vedení, tutovky ovšem jsme nedali. To se ale stává. Výkon jsme si o přestávce pochválili. Potřebovali jsme se jen zklidnit v koncovce. Stejně jako minulý týden v Ludkovicích, tak několik minut po začátku druhého poločasu bylo vše jinak, inkasovali jsme branku z rohu. Měli jsme to na kopačkách, odehrát to pryč. Zbytečně jsme ho ztratili. Po brance jsme úplně upustili od naší hry, začali jsme panikařit, míče jsme jednoduše dávali nahoru. Bylo tam hodně ztrát. Je potřeba být důslednější. Soupeř hrál dobře, účelně. Věděl, co si doma může dovolit. Ve druhém poločase jsme už pořádnou šanci neměli. Výsledek je o celém týmu, nemůžeme přestat dělat, co děláme dvakrát roky, jen protože prohráváme 0:1. Zopakovali jsme chyby, co minulý týden. V příštím kole už budeme hrát na domácím hřišti, navíc se nám vrátí hodně hráčů. Pokud se to nezlepší, budeme to muset řešit jinak. Máme zdvižený prst!“  ( zdroj: Zlínský deník )

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: Do zápasu jsme sice nevstoupili špatně, ovšem nedařilo se nám proměňovat šance. A nebylo jich málo. Po prvním poločase jsme klidně mohli vést 2:0 a nikdo by na to nemohl říct jediné slovo. Někdy akce skončila naší technickou nedokonalostí, jindy hrálo roli hrbolaté a tvrdé hřiště, které fotbalu moc nepřálo. Na to se ovšem nemůžeme vymlouvat, jelikož druhý poločas byl jako přes kopírák ze zápasu z minulého týdne v Ludkovicích. Hned z první akce si necháme vstřelit gól, kdy po rohovém kopu máme míč na kopačkách a neodehrajeme ho pryč. Dobře, to se může stát. Jenže naší reakcí je, že naprosto upustíme z naší hry, kterou si o přestávce pochválíme, že je dobrá a že jen musíme vstřelit gól, abychom přetavili naši hru ve vedení. Začneme panikařit s míčem. Zbavujeme se jej a necháme soupeře, aby si se zápasem dělal, co chtěl. Tohle musíme jednou pro vždy opustit a začít hrát naši hru, i když se nám třeba nedaří. Máme to v sobě. Fotbal hrát umíme. Ale musíme jej začít předvádět i v zápasech a ne jen na tréninku. Ano, je pravda, že nám dnes chybělo pět klíčových hráčů, nicméně po dnešním výkonu se na to vůbec nemůžeme vymlouvat. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník 23/číslo 34 )

Fotogalerie: zde

04. kolo 25. 08. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Hvozdná Malenovice 24.08.  16:30 SO   2 : 0
  Dolní Lhota Fryšták 24.08.  16:30 SO   3 : 1
  Březnice SK Zlín 24.08.  16:30 SO   3 : 1
  Chropyně Těšnovice 24.08.  10:30 SO   1 : 4
  Holešov B Ludkovice 25.08.  10:15 NE Všetuly 1 : 2
  Tlumačov Příluky 25.08.  16:30 NE   2 : 1
. Rymice Lužkovice 25.08.  16:30 NE U Olší 2 : 0

Sestava: Krejčí Miroslav - Ševčík Dominik, Marek Dominik, Doležel Radek, Matuška Radim ( 82. Machovský Roman ), Mlčák David, Ševčík Jiří, Hejkerlík Jaromír, Blažek Jakub ( 82. Kaňa Josef ), Měrka Marek C ( 80. Petrskovský Tomáš ), Paták Dominik

Branky: Blažek Jakub, Marek Dominik

Rozhodčí: Toman Stanislav

Komentář z novin: MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: „Byl to těžký zápas s kvalitním soupeřem. Někteří kluci dostali na hráče soupeře speciální pokyny. Pořádně jsme však nevěděli, co od utkání čekat. Udělali jsme změny v sestavě, uprostřed zálohy. Kluci to zvládli moc dobře. Díky tomu jsme hru měli pod kontrolou, byli jsme dominantní na míči. Dostali jsme se do vedení, Dominik Marek šel sám na brankáře, na 16letého kluka zkušeně zakončil. Tempo opadlo, Lužkovice se dostaly do hry. Ve hře se objevily pasáže, kdy jsme byli málo důrazní, dvakrát třikrát nás výbornými zákroky podržel gólman. Nulu si zasloužil. Nástup do druhého poločasu byl bez energie, trochu uspaný, Lužkovice větší šance neměly. Dostávali jsme se do hry, po důrazu jsme dali druhý gól, do brány doklepával Blažek. Ke konci jsme měnili rozestavení, chtěli jsme si to pohlídat. Hodně pomohlo domácí prostředí, hráli jsme na velkém krásném hřišti. Výkon byl až na některé věci dobrý, takto by to nějak mělo vypadat. Kluci to zvládli dobře. Musím je pochválit!“

MATĚJ VOTAVA, VEDOUCÍ LUŽKOVIC: „Utkání probíhalo jako všechny naše poslední – neproměňovali jsme šance, soupeř naopak potrestal naše chyby. V prvním poločase jsme si vypracovali šest gólovek, ani jednu jsme nevyužili. Druhá půlka už byla z naší strany špatná.“ ( zdroj: Zlínský deník )

Fotogalerie: zde

05. kolo 01. 09. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Příluky Holešov B 01.09.  16:00 NE   2 : 0
  Malenovice Chropyně 01.09.  16:00 NE   2 : 3
  Lužkovice Tlumačov 01.09.  16:00 NE   2 : 1
  Ludkovice Dolní Lhota 01.09.  16:00 NE   1 : 0
  Fryšták Hvozdná 01.09.  16:00 NE   1 : 1
. SK Zlín Rymice 01.09.  13:00 NE Hřivinův Újezd 2 : 4
  Těšnovice Březnice 01.09.  16:00 NE   3 : 0

Sestava: Krejčí Miroslav - Ševčík Dominik, Doležel Radek ( 46. Kaňa Vojtěch ), Matuška Radim, Mlčák David C ( 66. Hejkerlík Jaromír ), Ševčík Jiří, Paták Dominik, Blažek Jakub, Měrka Marek ( 87. Dubický David ), Marek Tomáš ( 77. Machovský Roman ), Čada Čeněk

Branky: Blažek Jakub 2, Čada Čeněk, Marek Tomáš

Rozhodčí: Tureček Tomáš

Komentář z novin: JAROSLAV NOVOTNÝ, TRENÉR PASEK: „Zápas jsme měli dobře rozehraný, vedli jsme 2:1. Po chybách jsme si ho ale prohráli. Soupeř měl kvalitu, utkání by přesto asi slušela remíza. Stále nejsme kompletní, doufám, že už teď v září najdeme sestavu, která bude bodovat. Bojujeme dál. V této soutěži i nadále musíme získávat zkušenosti.“

MAREK ORAL, TRENÉR ORAL: „S Pasekami nás nečekalo nic lehkého. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého duelu, nicméně první minuty naznačily, že se bude jednat o naprosto jiný typ zápasu. Především hřiště v Hřivínově Újezdě bylo složité. Malé a hrbaté, což mělo za následek spousty osobních soubojů. Rozhodčí to neměl jednoduché. V 6. minutě se uvolnil Blažek a přihrávkou pod sebe našel Toma Marka, který se trefil – 0:1. Poté se hra přelévala nahoru dolů. Ve 22. minutě hosté zahrávali rohový kop. Míč dopadl na penaltu a po naší pozdní reakci a nedůrazu se domácí dostali k zakončení – 1:1. Hned za dvě minuty se po faulu kolem vápna kopal přímý kop soupeře, krásná, tvrdá rána zaletěla do šibenice a Paseky tak vedly 2:1. My jsme nesložili zbraně a snažili se vyrovnat, což se nám záhy povedlo. Čada skvěle vysunul Marka, který byl zfaulován ve vápně. Penaltu bezpečně proměnil Čada a tak se šlo do kabin za stavu 2:2. Ve druhém poločase se rozjel Blažek, jenž dal dva góly. Jednou jej vyhledal Vojtěch Kaňa, který si odbyl svůj debut v 15ti letech a hned měl asistenci. Kaňa poté mohl dát i svůj první gól, ale z bezprostřední blízkosti jej vychytal brankář domácích. V 70. minutě po centru z pravé strany si našel míč znovu Blažek a trefil se podruhé. Tentokrát netradičně hlavou. Zbytek zápasu už míč létal hlavně vzduchem. Naši hráči si utkání zkušeně pohlídali do konce a zaslouženě brali tři body. Nutno říct, že soupeř ze Zlína byl velmi kvalitní a tak si vítězství velmi ceníme. Dnes to bylo spíše o bojovnosti a o vůli. Hráči ukázali morál. Otočili velice složité utkání, za což jim patří obrovský respekt.“ ( zdroj: Zlínský deník )

MAREK ORAL, TRENÉR RYMIC: Do utkání se nám podařilo dobře vstoupit, když se hned v 6. minutě uvolnil Blažek a přihrávkou pod sebe našel Marka, který se nemýlil. Na hřišti v Hřivínově Újezdě se hrál kostrbatý fotbal. Míče odskakovaly, navíc hřiště nebylo největší, což vedlo ke spoustě osobních soubojů. Ve 22. minutě se po našem nedůrazu ve vápně po rohovém kopu podařilo domácím srovnat na 1:1. Prakticky jsme je vrátili do hry. Hned za dvě minuty domácí kopali přímý kop a nutno říct, že lépe už to trefit nešlo. Krásná rána do šibenice. Nás tento gól ale nakopnul. Čada vysunul Tomáše Marka, který byl ve vápně zfaulován, a z penalty se nám podařilo vyrovnat. Druhý poločas jsme se sice snažili utkání kontrolovat a postupně si dojít pro třetí gól, nicméně to bylo hodně těžké. Soupeř byl velmi kvalitní, asi zatím nejlepší, proti kterému jsme hráli. Malé a hrbaté hřiště fotbalu moc nepřálo. Rozhodčímu jsem utkání moc nezáviděl. Ve druhém poločase se víc leželo, než hrálo. Přesto se nám podařilo vstřelit třetí gól, když mladý Vojta Kaňa při svém prvním zápase v patnácti letech krásně našel Blažka a ten se nemýlil. Kaňa mohl vstřelit i svůj první gól ale nakonec ho vychytal do té doby skvěle chytající gólman domácích. Konečnou podobu utkání upravil po skvělém centru od Čady netradičně hlavou Blažek. Zbytek utkání už jsme kontrolovali a tak vezeme tři body z velmi těžkého utkání. Hráči si zaslouží obrovské poděkování za obětavý výkon. Dnes to bylo především o bojovnosti a o morálce. ( zdroj: Týdeník Kroměřížska ročník 23/číslo 36 )

Fotogalerie: zde

06. kolo 08. 09. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Hvozdná Ludkovice 07.09.  16:00 SO Lukov  : 
  Chropyně Březnice 07.09.  16:00 SO    : 
  Dolní Lhota Příluky 07.09.  16:00 SO    : 
  Holešov B Lužkovice 08.09.  10:15 NE Všetuly  : 
  Malenovice Fryšták 08.09.  16:00 NE    : 
  Tlumačov SK Zlín 08.09.  16:00 NE    : 
. Rymice Těšnovice 08.09.  16:00 NE U Olší  : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

07. kolo 15. 09. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Fryšták Chropyně 14.09.  16:00 SO    : 
  Ludkovice Malenovice 15.09.  16:00 NE    : 
. Březnice Rymice 15.09.  16:00 NE    : 
  SK Zlín Holešov B 15.09.  16:00 NE UT Paseky  : 
  Příluky Hvozdná 15.09.  16:00 NE    : 
  Lužkovice Dolní Lhota 15.09.  16:00 NE    : 
  Těšnovice Tlumačov 15.09.  16:00 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

08. kolo 22. 09. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Hvozdná Lužkovice 21.09.  15:30 SO Lukov  : 
  Dolní Lhota SK Zlín 21.09.  15:30 SO    : 
  Fryšták Ludkovice 21.09.  15:30 SO    : 
. Chropyně Rymice 21.09.  15:30 SO    : 
  Holešov B Těšnovice 22.09.  10:15 NE Všetuly  : 
  Tlumačov Březnice 22.09.  15:30 NE    : 
  Malenovice Příluky 22.09.  15:30 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

09. kolo 29. 09. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Březnice Holešov B 28.09.  15:30 SO    : 
  Ludkovice Chropyně 29.09.  15:30 NE    : 
  Lužkovice Malenovice 29.09.  15:30 NE    : 
  Příluky Fryšták 29.09.  15:30 NE    : 
  SK Zlín Hvozdná 29.09.  15:30 NE UT Paseky  : 
. Rymice Tlumačov 29.09.  15:30 NE U Olší  : 
  Těšnovice Dolní Lhota 29.09.  15:30 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

10. kolo 06. 10. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Hvozdná Těšnovice 05.10.  15:00 SO Lukov  : 
  Chropyně Tlumačov 05.10.  15:00 SO    : 
  Fryšták Lužkovice 05.10.  15:00 SO    : 
  Dolní Lhota Březnice 05.10.  15:00 SO    : 
. Holešov B Rymice 06.10.  10:15 NE Všetuly  : 
  Ludkovice Příluky 06.10.  15:00 NE    : 
  Malenovice SK Zlín 06.10.  15:00 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

11. kolo 13. 10. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Tlumačov Holešov B 13.10.  15:00 NE    : 
  Lužkovice Ludkovice 13.10.  15:00 NE    : 
. Rymice Dolní Lhota 13.10.  15:00 NE U Olší  : 
  Příluky Chropyně 13.10.  15:00 NE    : 
  Březnice Hvozdná 13.10.  15:00 NE    : 
  Těšnovice Malenovice 13.10.  15:00 NE    : 
  SK Zlín Fryšták 13.10.  15:00 NE UT Paseky  : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

12. kolo 20. 10. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
. Hvozdná Rymice 19.10.  14:30 SO Lukov  : 
  Dolní Lhota Tlumačov 19.10.  14:30 SO    : 
  Fryšták Těšnovice 19.10.  14:30 SO    : 
  Chropyně Holešov B 19.10.  14:30 SO    : 
  Ludkovice SK Zlín 20.10.  14:30 NE    : 
  Malenovice Březnice 20.10.  14:30 NE    : 
  Příluky Lužkovice 20.10.  14:30 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

13. kolo 27. 10. 2024

Zápas Domácí Hosté Termín Den Hřiště Skóre
  Březnice Fryšták 26.10.  14:30 SO    : 
  Holešov B Dolní Lhota 27.10.  10:15 NE Všetuly  : 
  Lužkovice Chropyně 27.10.  14:30 NE    : 
  Tlumačov Hvozdná 27.10.  14:30 NE    : 
. Rymice Malenovice 27.10.  14:30 NE U Olší  : 
  SK Zlín Příluky 27.10.  14:30 NE UT Paseky  : 
  Těšnovice Ludkovice 27.10.  14:30 NE    : 

Sestava: .

Branky: .

Rozhodčí: .

Komentář z novin: .

Fotogalerie: zde

 

 

TABULKA ODEHRANÝCH KOL

SKUPINA     B

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 79499
Dnes: 1
Online: 2

Aktualita

Muži - utkání I. B třídy, skupiny B
  01. kolo 04. 08. 2024 Sestava: Dubický David - Marek Dominik ( 83. Kaňa Josef ), Matuška Radim ( 59. Petrskovský Tomáš ), Ševčík ...

Kalendář akcí

« 09 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery